Kindercoaching

 

Ouders zien kinderen het liefst gelukkig en genietend van het kind zijn. 

Als volwassenen kunnen we niet altijd voorkomen dat onze kinderen problemen, ongelukken en teleurstellingen tegenkomen. Gelukkig zien we vaak dat kinderen ervan leren, groeien en zien dat zij talenten hebben die ze kunnen inzetten.

Maar soms zien we dat dit laatste niet lukt. Verdriet, angst en teleurstelling worden dan omgezet in gedragingen die we liever niet zien of graag zouden willen veranderen. 

Ik help kinderen die problemen ervaren thuis of op school. Ik ga samen met jullie (kind en ouders/verzorgers) op zoek naar wat jullie nodig hebben bij specifieke problemen of situaties. Ik luister goed naar het kind en vaak weten zij zelf de oplossing, al is dat vaak onbewust.

 

 

- Wordt jouw kind gepest of heeft jouw kind het gevoel gepest te worden?

- Heeft jouw kind last van situaties die zijn voorgevallen of zit hij nu in een lastige situatie waar hij niet zelf uitkomt?

- Zijn er angsten waar jij als ouder niet weet waar het vandaan komt of niet weet hoe ermee om te gaan?

- Zorgen boosheid of woedeaanvallen voor een negatieve sfeer in huis?

- Zijn er problemen in vriendschappen waarvan jij het gevoel hebt dat het impact heeft op uw kind?

Zo zijn er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen. Neem contact met mij op en ik zal samen met jou kijken of ik kan helpen.  

 

Traject:

Door te kijken naar wie jouw kind is, zijn/haar talenten en karakter te erkennen, werk ik aan het ontwikkelen van een eigen identiteit. Al heel jong kunnen er knelpunten ontstaan waardoor kinderen meer zoals de andere willen worden of zichzelf niet goed genoeg vinden. Door hier naar te kijken en met hun te onderzoeken, help ik ze de basis te leggen voor een eigen authentieke ik.

Een traject duurt ongeveer 6 sessies.

 

Tarieven:

intake met ouders: € 40

Sessie met kind: € 50 (45 min)