Jongerencoaching

 

Na de basisschool verandert er veel: je gaat naar een andere school met andere vakken, je hebt meerdere docenten en andere klasgenoten, sommige ken je, sommige niet. Misschien sport je ernaast ook nog, heb je een bijbaantje, veel huiswerk en dus een volle agenda. 

Er verandert meer dan alleen school. Ook je lichaam en hersenen veranderen in deze periode, soms gaat dit heel snel en soms langzamer. Bij iedereen is dit veranderproces anders en iedereen ervaart het op zijn/haar eigen manier.

 

- Lukt het niet om nieuwe vriendschappen aan te gaan?

- Voelt het allemaal als teveel en zie je op tegen naar school gaan?

- Denk je heel veel na en kan je het niet stoppen en heb je daardoor last van een vol hoofd?

- Word je gepest of praten anderen over jou op school of via social media?

- Loopt het gewoon niet en weet je niet hoe je het zelf kan veranderen? 

- Heb je thuis moeilijk contact met je ouders en daardoor vaak ruzie of juist nauwelijks echt contact?

 

Ik kijk graag samen met jou naar jouw specifieke hulpvraag. 

 

Hoe:

 Jij mag mij mailen, appen of bellen, maar ook jouw ouders kunnen contact met mij opnemen. Samen bespreken we jouw hulpvraag tijdens een intake gesprek.

Ook leg ik uit dat onze gesprekken vertrouwelijk zijn en ik alleen dingen terugkoppel naar jouw ouders als jij daar zelf om vraagt of als we dit samen hebben besproken. Andersom zal ik jouw ouders vragen mij geen informatie te geven die ik niet met jou kan delen.

Ik vind het heel belangrijk dat jij je helemaal vrij en op je gemak voelt en ook dat jij vertrouwen in mij hebt, dus jij bepaald of je door mij gecoacht wil worden. Als jij dit wil dan gaan wij samen aan de slag met jouw hulpvraag.

 

Wat kan je verwachten tijdens de sessies:

Vaak ben je zelf al druk geweest met het bedenken van oplossingen of heb je er al met je ouders of mentor over gepraat. 

Graag kijk ik naar wie jij bent en naar welke talenten en eigenschappen er al in je zitten, deze zijn vaak de sleutel tot oplossingen. 

 

Tarief:

Per sessie: € 50 (45 min)

Meestal duurt een traject ongeveer 6 sessies.